Glasschade? Bel direct!
Glasschade
24 uurs service binnen 30 minuten ter plaatse wij factureren aan uw verzekering glasvakman uit de buurt

Glasschade

Het kan een harde windvlaag zijn, of de bal van de buurjongen… maar wat het ook is, als het hard tegen uw raam aankomt, breekt de ruit. Met als gevolg scherven, een gat in het glas en daardoor een woning die niet meer kan worden afgesloten. Glasschade is heel vervelend en iets wat je graag snel wilt verhelpen.

Glasschade? Bel dan 050-542 0666
NK Glasservice is binnen 30 minuten aanwezig!

Laat het glas op de grond liggen en haal ook geen glasdelen uit de sponning. Glas is scherp en vallende delen kunnen u ernstig verwonden. Laat het over aan de glasspecialisten van NK Glasservice. Zij hebben de juiste bescherming, apparatuur en vakkennis om alles veilig en goed op te ruimen.

Daarnaast wordt vaak een noodvoorziening tegen het gebroken glas gelijmd, en dan is het handig als er nog glas in de sponning zit. Een noodvoorziening is net zo sterk als glas en als NK Glasservice weer weggaat, kunt u rustig gaan slapen en uw woning afsluiten.

Nieuwe ruit bestellen.

Met het aanbrengen van de noodvoorziening neemt NK Glasservice gelijk de maten op voor de nieuwe ruit. Deze wordt speciaal op maat gemaakt en wordt binnen enkele dagen geplaatst. En als u tegen ruitbreuk verzekerd bent, is een formulier met uw polisgegevens voldoende om alles direct met uw verzekering te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Misschien is deze gebroken ruit een goede aanleiding om over te stappen op extra isolerend glas, extra gehard glas of juist warmtewerend glas. De keuze is enorm en NK Glasservice adviseert u graag.

glasschade